Wednesday, April 10, 2013

serius tak sangka

assalamualaikum! apa khbar anda2? sihat? iman apa khabar?ok tak? alhamdulilah jika semuanya elok2 saja,,,, ok korang btw,, hawa da lama tak update blog yg agak la berabuk sgt3 ni,,,,mencari mood yg sesuai,,bukan nyer bz pon,, tp tu lah bila penyakit malas mula menular dlm diri,,,memang semua kerajinan pergi tinggalkan hawa,, ceh hawa! kerajinan tglkan konon, ptutnyer kita yg kne cari kerajinan tu la,,hahahahaha oopsss maaf,,, my blog so sukahti hawa la,, *tiba2 bermonolog*

ok post lepas hawa cter psl setibanya hari birthday kan3? hahaaaha yeah dgn ini sy dgn bangganya mengumumkan sy da berumur 19 tahun ntah tak kira berapa hari hahahaaa


uuoollsss see??? ha tak disangka2 acu ayu belikn kek ni just for me and her son danish,,,because our birthday same month but in a different days, DANISH 6 MARCH and I 19 MARCH,, so sweet!!!


see? betapa comelnyer anak sdare kesayangan sy ini,,,adik kt belakang pon nk tumpang sekaki amik gmbr! hahahaha....
kisah nyer begini,,start minggu lepas da mula cti sem,, then hawa tak terus balik muar,,sbbnyer hahaha adalah,, then balik shah alam lepak2 umah acu,,, mak danish..
then syok la jugak lepak rumah acu best! ada danish! adik,,,and bibik? erk,,,hahahaa
so acu memey da lama ckp nk sambut birthday hawa sama dgn danish sbb acu terlupa nk sambut danish punya birthday da lepas,,then sambut la sama2,,,,
lpas hntr kak piah kt stesen ktm acu trus arrive ke secret resipi,,and time to speechless,,,, acu suh pilih nk kek apa? ahhaaaha rambang mata beb,, sbb da la makanan mne tak nye....
dgn tamaknya pilih lah white coklat ok sedap sgt3 superb!
lepas tu acu bwa ke ict!! *MUKA XCITED TERLEBIH* btw ku akui tak pernah sampai ke ict,,,, seriusly,,,,


ok ni je gmbr dpt tunjuk sbb gmbr dri BB ni x lawa sgt pon,,, gmbr byk kt camera acu,,,,mse nk balik x amik pon gmbr nyer kt acu,,,heheeee sorry kwn2,,,,alah ict je pon,,search je kt google search sy yakin melambak gmbr ict yg cun melecun keluar,,,,percayalah!!!! ok *krik2*
thanks acu bwa hawa g ict ni,,,,,thansk acu belanja hawa mcm2,,thanks acu melayan perangai hawa yg ngade2 ni,,thanks acu segalanya!!!

coretan untuk akak angkat hawa yang paling hawa syg kt dunia ni,,
RAHAYU BT AHMAD,,,,acu,,, (taip sambil meleleh air mata)



acu!!! sorry hawa curi gmbr acu kt fb tak bg thu,,, kt fon kita tak de gmbr acu,,,hehehehee
acu,, kat sni kan kita nak bg thu,,kita hawa syg acu sgt3!!!!! rindu acu sgt3!!! cintakan acu sgt3!!! kita mengaku kita syg acu lebih dri kita syg abg2 kita,,,,,,,
acu lah tempat kita bermanja,,acu lah tempat kita ngade2,, aculah tempat kita rasa nk hilangkan stress,,,
walaupun acu dah kahwin,, ada 2 org anak,,tp acu tetap lyan hawa mcm adik acu sndri,,mcm darah daging acu sendri,, abg2 kita pun tak pernah lyan kita mcm acu lyan kita,,,
walaupun kita tiada apa2 ikatan dgn acu,, tp dgn kasih syg acu ada ALLAH limpahkan,, acu curahkan kt kita dari kita kecik sampai kita da besar 19 tahun ni,,,,
terima kasih acu sebab acu sudi syg kita sepenuh hati acu,,
terima kasih acu sebab sudi jga kita masa kecik sama dgn mak,,,
terima kasih acu sebab sudi belikan hawa apa yg hawa minta, apa yg hawa suka,,,
kalau org lain tak ada nyer nk buat mcm acu buat kat hawa,,,
hawa tak mampu nak balas, tp hawa sentiasa doakan kebahagiaan acu dunia dan akhirat,,,
hawa mampu bg kasih syg dekat anak2 acu,,,,
kita anggap acu mcm akk kandung kita sendiri,,,kadang2 kita terfikir, kan best kalau acu akk hawa yg betul,,, tp hawa bersyukur ALLAH temukan kita,,,, dgn kasih syg mak yg tak terhingga,,,, kasih syg acu yg tak terhingga hawa bersyukur sgt3,,,
acu jgn lupakan hawa,,,, doakan hawa tau acu,,,
kita syg acu sgt3,,,,,kita bangga ada akk angkat mcm acu,,,
love u acu!
 *sorry acu mampu luah kt sni nk luah dpan2 malu*
maafkan hawa byk buat salah dgn acu,,,,byk menyusahkan acu,,,,moga ALLAH merahmati acu sekeluarga,,,

ok ni coretan utk akk angkt hawa,,,,,sy luah dgn sepenuh hati,,,,,