Saturday, October 6, 2012

sumber kekuatan

assalamualaikum!! hye ap kabare korg?? sihat?? alhamdulilah jika sihat! ok ni nak bg thu, skang semasa aku menaip en3 ni,aku berada di pejabat ikram wp kt setiawangsa,,,
sbb esok ada program FLASMOB!! yeah!!!,,,
ok, tgk tajuk kt ats tu! SUMBER KEKUATAN!! fuyoo!!! yeah,,
erm ap ek aku nak cter ni,ha! semalam aku rasa down giler sebab mungkin aku terlalu banyak berfikir tentang perjalanan hidup aku, dan mungkin jugak ada seseorang  membuatkan aku rasa jatuh untuk down dalam berdakwah ni,,,
serius la aku ckp, aku masih boleh thu mana baik dan mana buruk, alhamdulilah setakat ni masih x terpesong lg,,
dan tak perlu la nak kawal aku ok? x kan la dalam berdakwah pun nak dikawal? ish3,,, msing2 jge jiwa dan hti msing2 la,,,
bukan ap la,, maybe org yg ingin nasihatkan aku tu berniat baik sgt, ye! memang aku hargainya,, tapi dia terlupa, pesanan dia itu membuatkan hati dan jiwa yg terima ini sakit,,,,ALLAHURABBI!!
then mlm tu,,, bukannya aku tidur! aku nangis! ALLAH!!! aku trus tgk gambar mak ayah dan dgr surah ALBAQARAH,,, hmm tnang nye hatiku!
tiba2 aku terjaga kul 5.30.. then aku terfikir,, mesti ALLAH rindu kan rintiha aku untuk menangis kerananya! then aku kuatkan semangat untuk bangun QIAM! ALHAMDULILAH!!!
pd pg itu,aku aku lepas segalanya kepada ALLAH,,,
ni nak cter ni bkn psl CINTA! or masalah PERASAAN!!tp ni masalah jiwa yg lara, hampir putus asa untuk berdakwah ke jalan yg diredhai ALLAH!,,,hmmm (berfikir sejenak)

k la,,,ad kje skit!! bye2!!

No comments:

Post a Comment