Friday, September 28, 2012

sambung episod lepas!

salam hye ap kbr korg!!! erm ni hawa nak sambung cter en3 yg lpas,,, psl bku sebelum aku bernikah tu,, erm selama aku cuba menghabiskan bku tu, byk kot ilmu yg aku dapat!!! best giler kot!!! erm sekurang2nyer aku thu jugak la definasi cinta yg sebenar,,, ya ALLAH aku khilaf kot dgn benda ni semua,,,, huh! BATU BESAR MENGHEMPAB!,,, grrrrr,,,erm aku x hbis khatam kot buku tu lg,,, sbb aku x sempat la! t da hbis aku cter kt sni kesimpulannya!,,,ok?? huuuu,,,

ok ni nak cter psl ni plak!!! yeah!!!
ha korang??? ni nak promote!!! korg jom la g sni!!! best kot??? x cye?? tnyer aku la!!!korg jom2!! dtg,,,ni je nak g thu! ap2 hal contact je nbr tertera kt poster ni tau!!! hihihihihi,,, k la nak sambung bermeeting!!! bye2!!

Wednesday, September 19, 2012

firasat perasaan

assalamualaikum!! hye2 korg,, ap kabar semua? sihat x? iman ap kbar?ok? hati2?? ok x? mesti korg kata hawa ni mcm2 nak tanya kan?ngee!! eh2 perlulah tanya semua tu, hawa kan syg korang, sebb korang sudi bace blog hawa yg comot ni! ngeee,,,

erm da lama hawa x membebel kt blog ni kan? erm kali ni hawa tersgt2la rjin utk membebel,, nak cter pasal ap yg hawa lalui sepanjang x update blog ni,, huhuhuhuhu
btw nak bg thu ni, x dpt la nak siapkan cerpen hawa, first mcm x sempat, kedua mcm x d idea langsung, sbb byk fikirkan assigment yg bertimbun, sbr je la.,, but i hope i can siapkan sebelum hujung thun ni,, I.ALLAH moga ALLAH permudahkah!

t aku sambung, ad keje ni,,gtg!!! bye2!!