Sunday, August 12, 2012

kau ye semua kerana kau,,dan untuk DIA!!

assalamualaikum!!!! hye2 awak2 semua???sihat?? iman ap kabar?? hati ok?? solat? puasa? *senyum mata bersinar*
alhamdulilah indahnya nikmat ALLAH yg tidak terkata nilainya!!! ha! aku nak post ap ek??? haahaha ak nk post tp tnyer korg, ajeler, bukan ak dgr pon korg ckp ap!! hahahaha,,
ni aku nak cter,, hahaha (tiba gelak kesat air mata)
ok tgk ni,,,
aku mendongak ke langit, aku berfikir, sambil mengalirnyer air mata ku yg laju mebasahi pipi ku,,ish siapa kau sebenarnyer? siapa kau? kenapa kau buat aku begini? kenapa?
aku tersedar!!!! rupanya ia hanya mimpi yang tak hbis, tetapi bila ak sedar, air mataku mengalir, oohh tidak!! aku menangis dlm tidur!!! ya ALLAH,, jika aku menangis dlm mimpi bermakna ad something wrong some where la,,,aku menangis kerana dia,, kerana dia!!! aku mrah dri aku,, knp mesti menangis kerana manusia? sepatutnya aku perlu menangis kerana DIA dia atas sna!! kerana DIA, sbb aku bukan hamba yg sempurna..
ok sampai mcm tu skali effectnyer dlm hidup aku, sbb 1 je aku trus begini,, aku cuba lupakan kisah itu, tetapi, semakin hari semakin ingt, dan ingt!!
aku salah kan dri aku, buat ap aku ingt kisah tu?? untuk ap?? sepatutnya aku ingt ALLAH,, SUBHANALLAH hinanya aku pd tika itu ya ALLAH,,,,hinanya,,,

ha korg!! amacam bce?? erm ni la cternyer yg ak nk coretkan,,, tu memang realiti kehidupan aku sebgai manusia biasa, tak boleh la nak lari dari perasaan yg aneh2 ni,, susah beb!!!
wei2 bak kata kwn aku INCHE INTAN nak kenal sehari pon boleh, nk lupa setahun blum tentu beb!!! susah whoa~!!! (dah kembali virus kasa)
ok td dia tu hantr chat kat aku!! whoa2!!! terkejut beruk+cipanzi, ok tiba2 jantung ku berdegup kencang!!! oh kalah F1 (tipu je) erm pdahal dia nk ckp ap je kot,,, aish,,,

eeii korg! ak rse kan cter ak memang x berkesudahan la psl bnd ni sampai lah ak married bru ttp kes!!kan?? ish3,, cm ner ek?? ak berusaha untuk ubah, doakan aku,  hati aku memang da 50000 peratu bebas dri wabak penyakit cinta ke ap ke ap2 je la,, so ak memang da free dah ni,, x d nyer lpas nii nak ad  penyakit hati yg plik+ajaib,,, ahaha kan??
ok ak suka ayat ni.,,

SEDANG KHAYALAN TAK MENJAJIKAN SEGUNUNG KEBAHAGIAAN!!!
SETIAP CINTA YANG DILAFAZKAN BUKAN LAH SEKADAR MAINAN  TETAPI SEBUAH JANJI!!

ha!! bce2 yg kt ats ni!!! begitu bermakna untuk ak!! sgt2!!!,,, korg, kalau stakat berangan2 x pe,, tp kalau berangan yg terlbih2 tu aish bhaya dah tu!!! tersgt lah bhaye syg!!!



hahahaha hey KAU!!! KAU BCE NI!! ye kau lah!! hahahaha hati aku la! aku suruh dia fahami ayat ni,, aduh2,, tp klau kau terasa!! erm lantaklah,,, kisah ap aku!! (da start jahat)
aku sebenarnye x suka lah nk post sedih2 bgai!! nangis2!! eeii tu bukan jiwa aku lah!!,,, x gentle la beb~~~


ok da bce ayat ni?? erm korg faham la sndri!! tp sbnrnyer ak nak tujukan ayat ni untuk aku sndri la!!! hahahaha,,,, erm,, x thu la hti ni rsa ap skang!! tersgtlah SENTAP!!!
ALLAH penentu segalanya, dia thu yg terbaik untuk aku, dia thu aku ni mcm mne, dan dia adalah sebaik2 perancang,,
tugas aku xperlu mencampuri urusan ALLAH!! tetapi aku perlu berkeja keras untuk mendpt keredhaan dariNYA~~~,, aku perlu berkerja keras untuk menggapai cintanya yg INDAH,, itu yg perlu aku aim sementara aku masih diberi peluang olehNYA untuk hidup lg di muka bumi ini,,,

nah la ak bg lgu ni untuk KAU!!,, hanya untuk KAU seorang,, ye untuk KAU lah!! untuk KAU!!,,,

ok aku coretkan kisah ni semua untuk KAU,, tp KAU kne ingt yg KAU tak bersalah dalam hal ni, dan tiada yg salah pon!!
sekadar renungan!! jom aku, KAU dan korg sama2 muhasabah dri yg khilaf ini!!!!

No comments:

Post a Comment