Sunday, July 1, 2012

jodoh di tgn ALLAH

assalamualaikum!!!! hye2 korg,,,, erm apa khabar iman korg semua??? ok ke x??? erm kalau x ap lg g lah tahujd or taubat or hajat dan mohon kepada YG ESA refresh balik iman korg tu,, x rugi beb!!! i.ALLAH akan mendapat ketenangan darinya,,,, dan percayalah~ cinta ALLAH adalah cinta yg hakiki!!! tak perlu meraguinya!!! dan tak perlu nak mendustakannya!!! yakinlah dan pasti dgn kuasa ALLAH,,,, love ALLAH dari segalanya,,, erm aku nak cer ni,,, korg baca x blog aku episod yg lepas??? erm sorry lah aku terlalu meluahkan di situ, korg jgn lah fikir lain tau~~~ aku hanya mengeluarkan ap yg ada di dalam hati aku sahaja, ...... ok tutup kes!!!!  ni aku nak cter sikit pasal JODOH~~~~ ehem dah senyum2 dah tu!!!! hahahahaha,, entah ap2 lah korg ni~~~~ erm soal jodoh memang rahsia, siapa kita untuk merungkainya, dan itu rahsia ALLAH, tiada seorg manusia dlm dunia ni pun thu dgn siapa mereka di jodohkan, tiada siapa manusia pun thu dgn siapa dia dipertemukan dan sebagainya. erm kita perlu usaha mencari joodoh itu, bukan hanya menunggu, dan mestilah kita nak jodoh kita yg baik2, or alim or ap2 je lah, but!!!!! ingt ni, kita knelah bersedia menjd seperti ap yg kita inginkan~~~mne boleh kita nak tp kita sndri ngok ngek kepala senget, ish3~~~ x elok, ALLAH akan bg ap yg sepadan dgn kita, percayalah.OK KALAU KORGSIBUK MNGEJAR JODOH YG BAIK, korg kne lah jd baik dahulu!!! ingt tuh!!! kalau nak cri jodoh yg solatnyer sempurna, korg pon knelah sempurnakan solat korg tu dlu!!!! and mcm2 lg lah!!! setiap kali solt tu, berdoalah agar ALLAH membukakan jalan yg mudah untuk kita jumpa siapa jodoh kita, and jgn terlalu mengharap,!!! dan kalau doa tu jgn lah specifickan siapa orgnyer,,,, x semua kita nak kita dpt, mungkin ALLAH bg lbih baik yg kita x dpt jangkakan~~~ erm aku yakin ALLAH sygkan hambanya yg sygkannya~~~~ so sebelom kita menyerahkan kasih syg kita pd seseorang itu, ap kata kita sama2 mengejar kasih syg ALLAH,,,,, cinta ALLAH cinta yg hakiki kekal sampai bila2,,,,,,, ap lg jom lah kita bercinta dgn ALLAH dlu!!! huhuhuhuhuhu,,,,,,,,, erm to my future MR HUSBAND!!! hawa sedang berusaha menjadi yg terbaik,,,,, doakanlah hawa,,,,,, amin~~~~ hehehehe ( x pasti siapa pun) huhuhuhuhu,,,,
erm korg hayati tau lirik lagu ni!!!! best giler,, aku dpt lgu ni dri youtube lah!!! huhuhuhu  k lah ni jer post harini,,,,, t jumpa lg!!!

No comments:

Post a Comment