Thursday, July 19, 2012

apakah?:/

assalamualaikum!!!!! apa khabar korg??? sihat?? iman sihat?? alhamdulilah,,,, bersyukur lah korg dengan kehidupan yg ALLAH dah tetapkan untuk korg,, termasuk aku skali,,, lama sungguh aku x on9!!! eh2 bukan2 lama sungguh aku x meluahkan perasaan kat blog~~~ hahahaha salah taip, tertaipo plaks!!! ngeeh~~ erm korg bce x post2 aku yg lepas??  erm kalau x bce ag, g r bce skang!!! klau dah tu,, erm ap ek ak nak describe?? erm,,, ha!!! pasal cinton2 tu,,, erm aku rasakan,,, aku wt post tu ikut nafsu aku,, bukan ikut hati or iman aku,, minta maaf yer korg,,,, aku rasakan hati aku betul2 dinodai,,, erm means hati aku ni x ckup kuat, snang sgt nk perasan and cye kt org,, aish hawa2~~~ tp kan ALLAH nak tunjuk kt aku, yg mungkin dia bukan jodohku,,,, see x yah nk tgu2 mimpi,,, memang dah2 terang terangan ALLAH bg thu kt aku,,, ok aku i can't imagine biler aku terjumpa,,, grrrrr aduh spoil lah!!! hahahaha ap nak buat~~~ tpkan aku ok jer,,,, aku cter ngan mak aku kot pasal bnd ni,,, then mak aku ckp,,, kt kolej x d calon ke??? ouh mak ku syg~~~ hawa bru 18 biarlah,,, tgu 20 ok??? hahahahaha biar je la,,, erm masanya akan tiba,,, erm to dia,, thanks sbb dah bg harapan,,, and i know jauh bukan alasan,, maybe ad alasan lain,,, then jauh dijadikan alasan,,, terima kasih tau sbb buka mata hawa yg rabun ni!!! kalau x sampai biler2 hawa x thu,, and hawa anggap ujian ini adalah 1 tarbiyah untuk hawa!!! dan lepas ni,,, hawa be careful syg~~ ok know i'm 18 years,, keje kt kolej melambak!!! hahahaha (tiba2 cter pasal kolej) ok skang hawa ada kt rumah!!! seronok sgt2!!!!! ngee!~~~~ k la esok hawa post lg!!! bye2~~~

No comments:

Post a Comment