Tuesday, May 15, 2012

rumah idaman

assalamualaikum~~ ap kabar awak2 semua??? sihat?? erm,, iman apa kbr?? alhamdulilah kalau semua baik2 saja,,bersyukurlah kepada ALLAH,,,kerana dialah yg bg kita kesihatan,,,,erm,, tgl lg 13 hari lg ak akan pergi belajar,,, sedihnya nak tglkan rumah aku yg serba indah ni,,,,, hehehhe,,,hawa!! dah2 bkn jauh pon kl je kot,,2 jam je dri sni,,,ahaks!!~~erm,,, sejak2 akhir ni kan,,,ak bnyk menghabiskan mse duk kt umah jer,,,and berkurung dlm blik,,,bukan mogok ke ap,,,but ntah la nak hbiskan mse kan dlm blik,,,t dah berhijrah,,,biler lg,,, rasa x sabr pon ada,,,tp apakan daya kne lah wait untill 27 aribln ni,,,thu x,, ak dgn INCHE SARA a.k.a MAI,, suka komen2 kt fb about future husband!!! lak?? erk?? ntah ap2 la,,, lme lg,,but kami suka imagine,,ahaks~~~ aje tau memang giloss!!! ak ckp ngan mai ak suka yg stylo,,,, contoh2 stylo ialah,,

  • rambut panjang paras telinga then serabut
  • suka pkai headfon 
  • pakai spec old school!!!
  • suka pkai bju berstyle!!
  • pakai bracers!!!! (comel)
  • boleh jd imam waktu solat
  • naqib usrah pon boleh
  • x skema!!!
  • sopan,,,but otak mereng antara kwn2 laki dia je lah,,
hahahaha,,,sebnrnye bnyk,,,but ni je la,,kang ak ltak bnyk2 korg x nak bce hahahahaha,,wei jgn fikir lain!! ak x demand ok?? ni hanya angan semata-mata,,, lg best kalau dia pakai SUZUKI SWIFT!! and also SUPERBIKE!!! gulp!! ya ALLAH,,,memey osem thap giga lah klau jumpa org mcm ni,,,aaww2!!~~~ (ceit) hahahaa,,,ok2 lpas tu kan,,td ak berangan2 lg,,, t da NIKAH ak nak duk rumah apartment!! oh to my MR HUSBAND,,, kita duk apartment la,,,,boleh la?? hehehehe ak suka sgt2 rumah apartment x thu npe,,,osem thu x?? tgk ni decorate dia!!~~~
see??? osem thap petala ke 300 tau!!! di bru skit...jimat ruang and jimat kos,,,x yah rumah besar2 t sush nak kemas lah AWAK!!! hehehehe,,,,,,
huhuhhu nak duduk yg tingkt2 atas,,,,best tau!!hahahahaha,,suka sgt2,,,, x d lah tkot sgt sbb tinggkp x bnyk then tingkt atas!! erm,,,tp kalau my MR HUSBAND nk duk kampung,,mne lah ad rumah apartment!! redha saje,,and ak akan usaha untuk pujuk dia tgl kt umah apartment!!! cehh!!! cre ak cter cm nk nikah esok lusa jer,,hahahahaha masal je!!! lom la,,, lme lg tau@@!!! kan ak kte ak berangan jer,,adeh.....
hahahaha!!! x masal ak gelak,,,, then my master bedroom!! ak nk decorate cm ni lbih kurang,,,hbis kalau ak minx warna pink,,dah sah2 le MR HUSBAND ak x bg punya,,gggrrr~~~ tp cm ni pon ok ap!!,,,comel,,,, nk kms pon snang,,,,woot2!!!
ha!! besr x??? then kalau dah ada anak2 bagai,,,duit dah ckup,,ap lg bli lah banglo!! dpt besar ni je ckup la,,,,muat untuk keluarga ak!!hehehehehe AWAK!! nak cm ni tau!! kesiannyer bakal husband ak nak kne cri duit,,,hey jgn risau!! kita sama2 cri duit lah awak,,,, kan ak nak jd novelis!! and also pakar motivasi,,,!!~~~ hehehehehe erm k lah pnt ak menaip,,,,,ak pon x thu ak post ap kali ni,,,anggap je lah ni angan2 ak,,,,hehehehehe,,doakan ak tau!!! and kalau ak nk nikah dah ak jemput korg,,,insyaALLAH,,,,,, tp lme lg,,tgu ak ad degree dlu tau!!!,,,,


1 comment:

  1. hambuiii.anda.!
    mention name kami ye!
    haha~xpe.diizinkan.haha.
    siap aprtment bagai.
    smoga ape yg tertera menjadi kyataan.
    ameeen~

    ReplyDelete