Friday, May 11, 2012

PUTRAJAYA

assalamualaikum!!! hye2 korg!!! ap kbr?? iman ok x??? sorry da sekian lama ak x update blog yg dah bersawang2 ni!! (tipu!!) erm nak start cter ap ek??? ok2,,, sepanjang  ak x post en3 ni,,bnyk bnd berlaku!! cter first ak g PUTRAJAYA ad program ERAT!! anjuran IKRAM!! best whoa!! program EKSPLORASI REMAJA DI AMBANG IPT wah2!!! g 2~~~ best giler whoa!! tidur kat masjid BESI!! hahahahaha first time kot sampai sana,,,rasa jakun!!(sangatlah) serius!~~~~ dan sgt osem program kt sne,,, kwn2 yg join semua sebaya ak (18) dri seluruh malaysia!~~~ nk cter 1 per 1 program kt sne x hbis 4 hari 4 mlm kang ak menaip,,,bnyk dan sgt osem!!~~~ salah satu nyer ak suka explorace~~ semua like a ORG GILAK!! mse first2,,, dpt kumpulan masing2 malu2 ayam(masal)hahaha iye serius ni!!~~~(EHSAN) TUTUTTTT tp biler da xplorace~~ semua perangai keluar!! msing x cover!! bkn ap,,,x bad pon,,tp comel mereka2 itu!!! ak dri first2 dpt kumplan da kuar perangai sebenar ak!! x suka cover kerana mereka2 itu girls2 ok?? not boyys2!!
ha!! ni lah ahli geng2 ak!! osem tau2 dieorg~~~mse ni muka msing2 serius,, bru knl ler kte kan!! hahahahaha(ppfftt)
ni mse bru dpt kumplan....tgk lah ak lah yg pling hepy skali hahahahahahah,,,well!!!
ha!! ni group MUAR!!! oleh kerana kita org dtg terlebih awal sehari,,, so kita org wt masjid besi tu masjid kt umah jer wah2!!~~~ biasa lah org Muar,,,, mantopp!!!
huhuhuhu ni tag nme geng2 kmpulan ak!!! ni mse ari last,,ak memey rse uuuuaarrggh!!! mak!!!! tp kelihatan gentle lah ak x meleleh!! kalau x,,adoi girl2 la jd nyer kah3!!!(gelak evil) btw miss korg sgt2!!!! mmuuaah nh ciuman free ak bg!!
serius!!! ak miss korg like ORG GILAK!!!
ALIA,NAJAH,ZAHIRAH,ADLIN,JANNAH,KAK ADA,NABILAH,SAKINAH,IZWA,TIMA AND AINUL!!! miss korg giler@!!!! moga ALLAH tautkan hti2 kita keranaNya!!~~~ jgn lupa HAWA tau korg2!!! kalau nmpk HAWA kt tv or kt pwtc like a NOVELIS(pfftt) jgn lupa tegur!! hahahahahaha,,,,

huhuhuhuhu maka berakhirlah cter ak psl g putrajaya ni,,,hahahahaha memang balik nangis lah!!! pecah jugak empangan air mata ak!! melimpah ruah plak tu,,,hmmmm terserlah keayuanku!! rse demam ERAT masih bersisa lg dalam drah ak!! blik on fb jer,,, ad group ERAT!! dpt lpaskan rindu~~ and also msj ngan die org!! kalau lah mereka leh dgr ak jerit nme mereka mesti mereka pon nak jerit skali suh diam hahahaha (start ngarut) OK2 BACK TO BISNESS!! lpas tu ak g lg PUTRAJAYA,,kali ni g jaulah plak,,anjuran IKRAM MUAR plaks!!~~~ huhuhuhuhu jln2 kt CUCMS,,,:: CYBERJAYA UNIVERSITY COLLEGE MEDICAL OF SCIENCE,,,fuhh tercungap ak nk  taip,,hahahahaha
hahahahaha ap korg rse tgk pic like mcm ni??? erk2~~~~~ thu dah gagap!! hahahahaha oleh kerana MEDIC memang x d dalam drah ak ni,,,so mse penerangan ak ngan mira and zaty main2 kt dlm bilik tu yg dipenhuhi patung tu!!~~~ ni yg ak dukung tu patung baby~~!!! hahahahaha memang ni giler thap gaban,,,dah mcm U tu U kita owg nyer NENEK jer,,kah3!!(truk btul!)
hahahahaha giloss zaty,,,,,, oh tidak!! muka rse mcm annoying giler~~~ mcm iklan gigi pon ad!! aish~~~!!!
oh my bff!!! miss u so much!!! like ORG GILAK!!~ GRRR~~~ see ak leh jd duta ubat gigi tau!!!
hahahahaha CUCMS memey the best r!!! oleh kerana ak x mint langsung MEDIK!! zaman sek pon x amik sains tulen.... so ak rse U ni mcm muzium kesenian jer!! sbb bnyk patung!!! hahahaha ska hti ak jer bg title MUZIUM tu!! biarlah,,,,,
huhuhuhu time ni!! memey epy thap gaban dan kesengalan kami thap memey x leh blah!! hahahaha miss kau lah!!! (nangis)

lpas g CUCMS ni~~~ kita org ke masjid BESI kot!!! hahahahaah tmpt tgl ak pd minggu lpas sbb program ERAT!! (kereks!) kita org g masjid besi kjap je sbb rindu giler pd AIR GEDEGANG!!!! hahahaha rindu kau lah mesin air!!!!!
hahahaha kalau korg teliti kt blakang pic ni ad pic mesin air gedegang tu!!! warne biru,,hahahaha best tau!! sbb leh msuk duit kertas~~~ terasalah tersgt kejakunannyer kami!! tp best lah,,,kenangan tau2!!!!
lpas tu g masjid putra,,hahahahaha x thu nk wt ap dah,,,,mkn ais krim smbil menikmati panorama ergh!!! teringt kne jual button kt situ!! mse xplorace~!!! grr~~~~
leh jd duta aiskrim x?? hahahaha sowy ainul tercandit pic awak!!! hahahaha sdap kot,,tp mahal,,tp kan AINUL belanja!!! hahahahaha ak ngap je lah,,tp share2 lah x d lah lupa daratan,,,,,,
blik dri ni kita org trus ke office IKRAM PUTRAJAYA,,,solat disana~~!!!! and dgr talk dri pakcik sne,,,
huhuhhu time ni telinga ak memang ak dgr,,,,tp ak main2 skit,,,sebb sjuk+x thu lah,,,hahahaha like a childdish lah hawa!!!! and then mlm tu menginap di rumah prof dr LATIFF!! yg sgt osem!! tp x d pic lah,,,,,hehehehe sorry!!!! esok nyer ke PWTC,,,, G PESTA BUKU lah beb!!! syok giler,,,,, ni novel ak bli,,
huhuhuhuhu,,,,,sampai skang x hbis explore lg novel2 ni,,x sempat,,bru hbis 1 jer,,5 tahun 5 bulan!!! best dan sgt osem!!! grrr~~~~ thu ak jumpa sapa kt sne??? nah tgk  ni,,,
ha!!! look!!! sorry pic x jelas,,,, sbb bkn dslr huhuhu,,,,gigil jugak lah mse nk ckp amik gmbr ni,,,,,, tgk2 ni~~!!!!
hahahahahaha terkejut x??? mse post ak kt bwah ak ckp ak akan teruja time jumpa DEVOTEES je kan?? ha see!! ak jumpa btul2 dpan mta kepala ak tau!!! mse tu memey nk pitam lah!!! serius wei!!! dpt take pic ngan ADI AKMAL!!! ya ALLAH lg lah rse,,, erm,,,thu2 lah ak teruja mcm mne!!! hahahaha tercpai impian ak,,,,selalu tgk pic kt GOOGLE SEARCH je!!!(ceit) ni jmpa live!! aish,,,,sampai skang dilema masih melanda dri ak lg tau2!!!! ak wt wallpaper fon lg!! nsib lah,,,,, oh ADI,,,erm ak dpt ckp privasi ngan dia!! x cye tnyer AINUL!!,, nk thu ak ckp ap?? da lupa hahahaha,,,,,,, btw memey best tahap petala ke 100 lah!!!,,,, erm dah lah,,panjang sgt cter ak,,,ni btul2 qada' punye post!!(dasyat) k lah t seblom ak g blajar,,ak post something lg tuk uuoollzz ok?? hahahaha good2!!!!! da2!!~~~~
JGN MELELH PLAK TGK PIC AK NGAN ADI ni!!~~~~ oh,,,,erm,,,

No comments:

Post a Comment