Sunday, April 8, 2012

excited+sedih= tak caya nak g balajar dah

assalamualaikum!!! whoot2,,hye korg!! ap khabar iman?? sihat?? alhamdulilah sihat,,,erm,,,(berfikir sejenak) ap ek ak nk cter kali ni,,,,klau korg tgk tajuk en3 ak ni,,ap korg ngah fkir skang ni???cerciter2,,,,hahahahha(x dgo pon korg ckp ap?) hahahahaha hawa!! jgn nak mengarut ok!!! ok back to bisnes!! ak excited kot nk g blajar x lme lg,,,cye x??hahaha ak sndri pon cm x cye jgak,,,insyaAllah ak akan blajar disini,,,tgk ni,,
ha!!!(ceh excited) ni la kolejnyer,,,thu x?? klau x thu g thukan sne hahahaha (da start ngarut) erm kolej ni under UIA,,,kira anak UIA la jgak,,,,t konvo kt UIA kot,,,,thu ak amik kos ap??? ehem2,,,, ISLAMIC EARLY CHILDHOOD EDUCATION,,u thu x ap??ok dlm bahasa melayunyer,, PENDIDIKAN ISLAM AWAL KANAK2,,ha cikgu tadika beb ak!!! comel!! hahahaha(perasan)ceit!!erm 27.5 ni ak g daftar la,,,,hahaha ak excited sgt2 nk g sne,,but at the same time i feel so sad,,because i terpakse berpisah with friends!!! lg lah berpisah ngan geng2 usrah!!! ouh,,OMJAY!!! erm,,,tp x pe la ok saje,,,setiap pertemuan pasti ada perpisahan,,lg pon masing2 akan sambung study die org,,x kan lah nk duk umah jer,,,,,erm klau ad rezeki ak akan study ke sini,,tp klau rezeki ak kt tmpt lain,,ok jer,,ak cter kt korg ,,,dont worry syg!! (aww!!) hahahaha,,erm nk tunjuk pic ni,,
comel x??hahahaha ni anak ak ngan doktor soleh!! hahahaha(x masal) x kahwin ag,,,,calon pon x d lagi,,,hehehhe ni anak sdare ak,,,,sje je nk tunjuk ngan korg sifat keibuan ak ni yg lme terpendam ni ahahahahaha!!!! (grr) doakan ak dpt anak yg comel mcm ni,,,,,amin!!~~~~~

No comments:

Post a Comment