Monday, April 2, 2012

degupan jantung

assalamualaikum, hye korg,,, apa khabar?? iman baik?? alhamdulilah,,moga ALLAH permudahkan urusan kita semua,,,2 hari lpas aku pergi program ISK anjuran IKRAM,,,erm klau nak bg thu isi program tuh panjang sgtlah,,hehehehe nanti ak rjin ak post eh ap yg ak dpt mse program tuh,,btw best lah,,,,,

ha,,tgk gmbo ni,,,ak x thu lah skang hti ak tgh sedih ke,, happy ke,,gugup ke,,gementar ke,,,bercampur+campur,,mcm ni cternyer,,ak ad msj kwn ak ni,,,but die lelaki,,,tp ak msj sekadar time bosan dan guna pon KO+AKU,,,and ak x d msj bnd plik2 pon,,,ak msj die like mcm ak msj kwn2 kelas ak lah,,,,kwn2 usrah ak thu lah,,bkn ap pon,,,but at the same time,,abg ak thu kot ak msj die,,,td die bg thu ak,,O M JAY!!!grrr,,,,patut la ak rse berdebar,,,,and ak rse bengang,,,tp kan ak x tkot pon,,sbb bkn ak ad sebrang hubungan pon ngan die,,kwn ak tuh,,,x d paper pon,,tp rse mcm erk,,,adeh susah kwn ngan org sama program,,,,,plak die baik ngan abg ak,,,hmm,,,,ak terkejut+diam ajer,,,klau abg ak mrah pon,,ak ok jer,,,biarlah,,,tp hti ak skit sikit lah,,,,ni bg pengajaran buat ak supaya lepas ni ak x yah msj lagi laki2 yg x d ap2 hubungan ngan ak,,,ak kne jge hati ak,,,,just for ALLAH,,and MR HUSBAND,,,sabar lah dikau wahai hati,,,,,erm nk bg thu ni,,,bln 5 insyaALLAH,,ak dah start g belajar di IPT,,,,doakan ak kwn2,,,,

No comments:

Post a Comment