Sunday, April 22, 2012

banyak cerita hawa!!

assalamualaikum!!! hye2,,awak2 semua apa kabare??? sihat?? iman?? ok x?? erm ak alhamdulilah semua baik2 sahaja diatas keizinan my love ALLAH yg ku syg!!! hahaha,,,ak rse agk lme la jugak ak x update blog ak yg agak kuno giler ni,,,(ceit!!)ha tgk title ak,,banyak cter kan3?? hahaha (hawa please!!) ok2,,,ak nk cer sekali harong mls nk post2 en3 bnyk2 kali,,,buang tenaga jari ak jer coz ak ad bnyak kje lain nak wt!! firstly uuoollzzz ak nk cer pasal cupcake!!!
ha!!! kecur x tgk pic cupcake ni?? sila lap air yang payau2 tu kt dagu korg yer!! hahaha sdap kot rupa cupcake,,(rupa je sdap) hahaha ha ad ap dgn cupcake??? ok2 back to bisnes!! (hawa jgn nak ngarut!) hawa and akk INCHE NADIAH HAZIRAH wt projek yg x berapa semenggah ni . projeknyer ialah wt cupcake!!! ahahaha,,cye2 x??? x cye dah x heran pon,,, erm agak clumzy la sbb bru first time nk wt kek!! amekao,, mcm2 berlaku!! tu la hawa masa mak ajak wt kek x nak tlg!! ahahaha (nasib) dah lah ak salah step,,main lenjan je ikut suka bpak kucing ak wt cupcake yg x berapa cup tu hahaha,,, lastly jd lah jugak!!! main bedal je buat,,kita wt testing dlu sbb t nak jual!! nk wt bisnes!! nk kumpul duit dlm msa yg sama nak isi masa lpang hahaha,,,, tp kan x jd cupcake!! but jd BOWL CAKE  hahaha byg kan lah cm mne rupanya lebar semacam jer hahaha,,,gmbar nyer ak x nak tunjukkan,,,hahaha hbis t kantoi klau bkal2 HUSBAND ak tgk,,x semegah jer hahaha,,,(ppfftt)  ok ttup cter psl cupcake!!!

ok,,,cter seterusnya,,tgk la iklan dlu,,hahahaa (x masal) erm nk cer ni,,,korg semua knl x PROF MADYA HARLINA HALIZAH BT SIRAJ??? x knl?? penceramah yg selalu keluar kt tv and radio tu? ni gambonyer,,,
ha!! ni la orgnyer,,,ok pernah x nmpk beliau ni kt tv??? mne yg x thu siapa ni nmpk beno le memang x amik port tentang ceramah2 agama,,,serius ak ckp (berkerut kening) hahaha ya ALLAH tokoh yg hebat ni x kan x thu kot,,g duduk dlm gua sne!!! klau artis yg ngarut2 semua ko knl ek?? ni yg gram nih!! (hahaha x masal) ok2 sorry teremo x memasal,,,, ha tokoh ni dtg muar semlam!!! bg ceramah,,,first time meet her!! aaww ak sgt2 lah teruja,,, x dpt nk tafsirkan dgn kata2!!! wei sape yg x teruja jumpa org popular and tokoh yg bnyk ilmu di dada!! klau artis ak x teruja langsung!! lainlah kumpulan nasyid DEVOTEES!! (x habis2) hahaha ok back to story,,, DR HAR ni org IKRAM,,,,hehehe so memang ad keistimewaan lah,,,ak dpt salam dia!! dpt pelukan dia!! aawww!! ya ALLAH ak pesan kt dia smpaikan salam ak kt akk HELIZA!!! aaww,,tersgtlah osem DR HAR ni...sporting je,,dia kate t dia smpaikan!!! love sgt2 DR HAR!!!! hehehe,,,,(minat heliza yg menebal) and ak pon bergmbr ngan DR HAR!! tgk ni!!
ha!! cntik x kami??? MAK, DR HAR and ak!!! serius ak suka giler tgk pic yg osem ni!!! cntik kot kami,,,,hahahaha uuoollzzz jgn jeles!!! hihihihihi,,, ak memang nk sgt jd like a DR HAR,,pakar motivasi,,penulis novel,penulis majalah,ya ALLAH,,bestnyer,,doakan ak jd sperti beliau when i grow up and have a good carrier!! PAKAR PSIKOLOGY KANAK2!!!,,,PROF HAWALIZA BIT ZAINAL~~amin~~

hehehe sebenarnyer ni jer cter ak sgt osem ni!! hahahaha,,,,nah tgk pic ni,,
hahahaha thu ni sape??? x thu meh ak g thu,,ni bakal MR HUSBAND aku!!! hahaha (masal) hawa da start perasan dah,,,,, ni salah seorang penyanyi nasyid devotees la korg,,,ak ni memey pemint setia DEVOTEES,,x thu knp,,,lgu2 DEVOTEES semua cun2 giler,,,klau dgr best je,,,x cye g search kt youtube lgu DEVOTEES,,,dgr 1 per 1 gerenti osem!!!,,,,hewhew,,, ni ha ahli kumpulannyer,,
ha!! semua kacak2 aaww2,,,hehehe x d pape pon,,,,yg aku mint nmenye ADI AKMAL BIN SEHROM klau x silap,,,,,,erm k la pnt dah ak menaip,,,t klau ad cter2 yg osem ak post ag k korg,,love u!!! thanks jd pembaca blog ak ni!!! syg korg!!!

No comments:

Post a Comment