Wednesday, March 7, 2012

sabar~~~

assalamualaikum kwn2,,,korg sihat x?? iman sihat??? sorrylah ak da lme x update blog yg agak berabuk ni,,,ak x thu lah nk mulakan cter mcm mne,,,btw ak bz skit sepnjang x update blog,,,mcm2 telah berlaku dlm hidup ak,,,,ada yg baik ad jugak yg buruk,,,tp yg buruk tu dari dri ak sndri,,,,ni ak nk cer,,semlm ak g test jpj kete,,,,memang rse berdebar giler2 waktu tuh,,,,,ak hanya mampu berzkir jer,,,,,,pastu waktu kt parking ak gagal,,,perasaan ak waktu tuh hanya ALLAH je yg thu,,,,sedihnya,,,sebb bnd tu berlaku ak x sengaja buat,,,tp ak cuai,,,waktu lpas test tuh perasaan ak da hampa da untuk test jln rye,,,dgn rmai giler fail jln rye waktu tuh,,lg lah ak gemuruh,,,,masa solat zuhur,,,ak berdoa berharap sgt2 dpt jpj yg baik,,,,,alhamdulilah ALLAH makbulkan doa ak,,,,,alhamdulilah ak lulus,,,tp ak x thu mcm mne ak boleh lulus,,,tp tulah kuasa ALLAH,,,,,kita x boleh nk duga,,,,tp ak msih terkilan parking ak faile..tp ak x boleh salahkan takdir,,,,itu sudah ditentukan ALLAH ak kene terima dgn redha,,,,,kwn2 usrah semua bg ak semangat,,,,,syg korg,,terima kasih,,,,td ak bru dpt msj,,ulangan test parking ak 21.3,,,ya ALLAH,,,,lmenyer nk tgu,,,ak nangis,,sebb rse terlalu sedih untuk diterima,,,,ak bru ingt waktu amik result tu ak nk drive,,tp tak diizinkan oleh ALLAH,,,,hawa sabarlah syg,,ALLAH nk uji kesabran hati hawa tuh,,,die nk tgk hawa ni penyabar ke x orgnyer??  ak cuba pjuk hati ak,,,ak kol kak nadiah cterkan segalanya,,,,ya ALLAH berikanlah ak semangat ya ALLAH,,,tabahkanlah hati ak ni ya ALLAH,,,,,memang ak hampir menyalahkan takdir,,,,tp kak nadiah ingtkan ak blik,,ALLAH dah susun ap yg terbaik dihadapan kita,,,sesungguhnya die menguji untuk hambanya yg soleh,,,,,sabar ye hawa,,,,,ad hikmah lah hawa,,,,,,chill la syg,,,,,,,klau korg pon sme mcm ak,,,sabar yer,,tabahkan hati anda,,,,kt luar sne ad org lbih truk dri ak,,,,,bru uji skit,,jgn cpt melatah,,dan ini juga dikatakan kafarah,,,,so chill!!~~~~~~ doakan ak yer kwn2,,,,syg korg,,,,

No comments:

Post a Comment