Wednesday, March 21, 2012

perasaan~~~

assalamualaikum,,hye2 korg,,,,ap kbr korg??sihat?? alhamdulilah sihat,,,,iman mcm mne plak?? alhamdulilah ok,,,,jgn setakat ok jer,, kne superb tau2,,sentiasa perbaiki!!~~ha!! kan post ak yg lpas ak ad cer psl mcm mne nk kuar result n at the same time,,ak test parking,,,ha korg nk thu good story ke bad story?? ak cter good story dlu,,alhamdulilah,,ak lulus test parking pg td!!!! ya ALLAH happy x terkata!!! rasa mcm nk sujud syukur je td,,,hehehehehhee ske sgt2,,,erm,,,,lpastu tibe2 teringt result yg menunggu kt sekplak,,adoi,,,,,tersungkur dah,,,hehehehe lmbt jgak ak ke sek,,,,dlm kul 2 ak ngan tima sampai,,alhamdulilah,,,berdebr skit msa nk amik,,sampai kt blik guru,,,erk,,,,rasa nk lri jer,,,,tp senyum je kt semua cikgu,,,,sembunyi ketakutan hahahaha,,,masa dah dpt result tuh,,,terkaku kejap,,,,hehehehehe waktu tuh,,,mcm x berperasaan sgt,,ntahlah,,x thu nk ckp mcm mne,,,hehehe,,,msing2 da bg msj kt ak tnyer result,,,hahaha ak ahnya menjawab,,ok jer,,hehehehe tu je yg mampu ak katakan,,,,ap pon result spm ak keluar,,ak redha,,n hadapi dgn tnang,,walau x sebaik mana,,dan x seburuk mana,,,ok jer,,,,penyusunan ALLAH lebih hebat,,,mungkin kejyaan ak bkn di spm,,,tp di tempt lain di masa hadapan,,,,amin,,,,k lah bye2~~~~~~doakan kejayaan ak tau2~~!!!!

No comments:

Post a Comment