Tuesday, March 27, 2012

nervous~~~

assalamualaikum korg~~~hye2,,,,apa kbr?? sihat?? iman ok x??? alhamdulilah semua good2 jer,,aku pon ok jer,, tapi tahap kesabaran aku sejak2 akhir2 ni agak tipis skit,, aish x boleh jd ni,, kne perbaiki,,kne servis blik iman aku ni,,hehehehe doakan aku yer,,,btw ak nk cer kt korg ni,,,ak dah dpt lsen P dah,,lsen kete,, ALHAMDULILAH,,huh lega giler da dpt lesen,,,,best2,,gembira x terkata,,,,hahahahaha ingt da dpt lesen da syok da ak nk berjalan,,rupa-rupanya mak ak x bg whoa~~~hahahaha ak nk guna kancil abg ak jer,,,,ingt mak ak x bg sbb ap,,la rupanya die nak suh ak trus drive SAGA die,,ajeler,,,besar kot,,sakit pinggang aku wei,,,,hahahahahha tp ok jer love u mak!!!!
ha,,kete ni mak ak suh ak drive trus,,adeh,,,,agak sakit pinggang r skit,,tp ok jer,,best kot,,hahahaha main belok2 jer kt taman,,,comel,,,ak da bli pelekat P dah,,,hahahahaha hawa tgu eh,,,t ad rezeki ko boleh drive nyer saga tuh,,,x yah tgu kancil,,,hahahaha,,,ni korg ak nk ingtkan,,dan ingtkan dri ak jugak,,dalam hidup ni kita kne bersabar,,,,sabar dalam mengejar apa yg kita suka,dan jugak bersabar dalam apa yang kita x ske,,,so segala ap yg kita buat,,kesimpulannya kita kne sabar,, x semua yg kita nak kita akan dpt trus,,mungkin akan dapat,,dan mungkin jugak tidak,,, yg dapat tuh mungkin lambat skit ke,,Allah nak uji kita sebagai hambanya,, klau kita x sabar,,,maknanyer kita ad penyakit HATI, dan IMAN kita ad prob,,erm tu kita kne cek blik,,, tp memang fitrah manusia dalam kehidupan,,mesti ad bnd yg membuatkan kita tidak sabar untuk mendaptkannya,,,tp ingt lah,,setiap kejadian ad hikmah,,jgn sesekali kita menyalahkan ILAHI kerana tidak bg ap yg kita nak.,,,,kne cek blik,,,,,muhasabah dri kita,,,ak ingtkan dri ak jugak,,,,,sama-sama kita bergerak berubah kearah kebaikan dgn jalan yg diredhai ALLAH,,,insyaALLAH,,,,,,

No comments:

Post a Comment