Tuesday, March 20, 2012

dua peristiwa dalam satu hari~~~

assalamualaikum!!! ap kabar korg?? sihat?? iman ok?? ad sakit2 x?? klau ad sakit2 sikit tuh cpt2 lah bwa berubat yer,,,,tkot melarat nanti,,,ubat nyer snang jer,,,banyakkan beramal,,,dan istiqamah,,insyaALLAH akan pulih,,,,erm lme lah jugak ak x post something kt blog ak yg berabuk n berwap ni,,,hahahahaha (x masal) ad peristiwa yg ak boleh share ngan korg yg ak syg,,tp ad jugak peristiwa yg ak kne simpan,,,hanya share with ALLAH n org yg btul2 rapat dgn ak,,,harap maaf,,hehehehhhehe (senyum comel) erk,,, ha!!! ceh gimik je lebih,,,,dkat post ak yg lpas (klau korg bcelah) ak ad cer psl ak amik lsen,,test jpj,,,kan ak kte ak fail parking,,,,esok 21.mac.2012 ak test lg skali parking!!!! hahahaha,,(cuak) siang td g latihan,,,,,bersedia untuk esok,,membuatkan driku btul2 confident,,,,,semoga ALLAH redha!!!! n hawa maksure btulkan niat anda tu yer,,ikhlaskan diri kerana ALLAH!!!! yeah,,(pesan kak nadiah) dan esok jugak result spm kuar beb!!! hahahaha x sabar!!! (yeke?) btullah,,pnt tau tgu,,berbulan2 lmenyer,,,,,org semua da amik result,,ak bru terhegeh2 nk g amik ngan tima,,,,tpkan ok jer,,,,ak dpt rasakan yg ALLAH dah ad penyusunan yg sgt hebat untuk dri ak,,,nk tgk sekuat mna keimanan ak terhadapNya~~ ad hikmah,,percayalah,,,,tpkan,,sape yg x risau beb,,esok 2perkara penting berlaku dlm 1 hari,,,,,hati ak ni x henti2 berdebar,,,mcm nk g pertandingan pidato jer rasanyer,,,,,hahahahahaa,,,,,,
ha,,,ak hanya mampu berdoa skang ni,,,,,semoga esok ak lulus parking,,,,n esok semoga hati ak yg keras ni tabah menerima segala kemungkinan yg bakal terjadi,,,,tp kan mcm x cye,,esok keluar result,,,(tergelak sorg),,,selama ni ak asyik tgk org amik result spm,,bestnyer,,dah keluar result,,,,n mcm2 lg lah bebelan ak ni,,,,last2 esok ak sndri btul2 amik sndri result spm tuh,,,,hehehehehe best2,,,,,ha ak nk bg thu,,mcm tu jugaklah mati,,,selama ni kita tgk org mati,,,,dan kita kne ingt suatu hari nanti mati itu akan sampai kt kita jugak,,nak x nak kne hadapinya,,,,,,hanya amal kita yg menentukan sakit mati kita,,,,klau fail spm or fail parking,,insyaALLAH boleh ulang lg,,tp mati?? klau kita gagal dlm kehidupan kita,,mne boleh ulang?? cuba muhasabah blik,,,ak skadar berkongsi ak pon mengingatkan dri ak jugak,,,,,,kita sama2 muhasabah,,,ok kwn2??? hehehehehehe btw esok,,,,ak maybe x shareap yg ak dpt esok,,but ak akan sharekan mcm mne isi hati ak bila menerima result tuh,,,hehehehe insyaALLAH,,n ak akan share result jpj parking ak!!!,,yeah!! doakan ak tau korg,,,,,,,love u!!!
amin,,,,,,,,,kita sama kearah kebaikan,,bukan sahaja ingin soleh dan solehah,,,kita jugak mestilah musleh dan muslehah!!! yeah,,,,,,,,,
ni ak share doa rabitah kt korg,,,,,klau nak hati tnang bcelah ni,,insyaALLAH,,,,,,,mne yg baik itu dri ALLAH,,,dan yg bad tu dri ak yg slalu lalai!!~~~~ bye2,,love u!!!

No comments:

Post a Comment