Wednesday, February 15, 2012

terkejut + redha

assalamualaikum,,,,hye2 korg,,ap kbr??? ap kbr iman korg?? sihat?? hehehehe maafler ak lme x update post baru,,,bukan ap sejak akhir2 ni INCHE BUSY mencemburui ak,,so bnyk jgak kje yg ak kne wat,,,,dgn satu niat di hati,,kerana ALLAH yg esa,,,minggu lepas sambutan MAULID diadakan di BUKIT KANGKAR di kampung ak,,so ak pon sibuk skalilah,,hehehehehe ak jd fasi for program IKRAM,,,,,btw best2,,n sgt seronok,,,,erm semalam ak keluar ngan INCHE TIMA my lovely bestfriend,,,,bli brg skit for bisnes,,,n mkn2,,,,pastu duk umah dia,,,,sampai ptg mak ak amik,,,,,,lyan adik INCHE TIMA yg sgt nakal,,adoi kusut ak kne buli ngan adik tima whoa~~~~!!!!hahahaha btw ok jer,,,,,msih cun lg,,hehehehe (x masal) mlm tu ak on9,,n you know what i found in fb???(cehh gimik) erm skang ni org tu dah tunang,,,,terkejut but ak redha,,,,but,,,arrgghh,,,ak trus kol tima bg thu,,n tima terkejut,,n dia kata "hawa,dah mcm jalan cter cerpen yg ko buat jer?" ha?? what??erh ='= (muka sebel) sedih kot,,,dah tunang,,,yelah ak just suka dri jauh jer,,,hanya ALLAH n sahabat baik ak jer thu,,,,erm,,,ak ngah cuba sisihkan perasaan tu dri hati ak,,,,ALLAH sentiasa akan bantu ak,,,,jika ak sentiasa mengingatinyer,,,
cuba korg byangkan muka ak mcm ni bila sedih??agak erk ='= hehehehe,,,tp rase disentap dan sgt menyentap jiwa ak,,,n i know ALLAH jualah yg membolak balik hati manusia,,,,so ak ttp redha,,,,x d lah ak mcm org giler talak sedih melalak2 bagai,,,,n dia bkn thu pon ak suke dkat die,,in fact,,,ak x perlu risau ak yakin ad yg lebih baik sdang menanti ak,,so dri skang ak kne lah berusaha untuk jd yg baik supaya dpt yg terbaik,,,,,CHAIYOK2 HAWA!!!! yeah,,,,,to MR>>> USAHA<<< hawa akan menggunakanmu sebaik mungkin,,,,,to MRS HATI awk tnang yer syg,,,,kne sentiasa ingt pd ALLAH,,,,,to MR NAFSU ko jgn nk sebok2 goda MRS HATI ak ni,,,,,,,ko dduk dlm almari diam2,,,, korg pernah x dgo lgu MAHAR CINTA,,,,ak setiap kali dgo lgu ni mest mcm ad ingt dia lah,,,,,lgu ni penuh makna dlm lirik dia,,,,
ha ak daltak video nyer skali,,so korg klik ajer,,,,dgo tau lgu ni,,best giler2,,,ak pon x thu mcm mne leh jumpa lgu ni,,,n credit to BAKAL HUSBAND hawa,,,,,but i dont know who?? n i'm waiting him to mrry me,,,,always waiting and the same time i try to be the best human,,,to ALLAH and to u,,,heheheehe,,poyo nyer hawa,,,,,biasela,,,,ak cuba jugak jd happy event hati ak erk ='=,,ALLAH je thu,,,,,,
mcm ni la my face when i happy,,,,hahahahahaha,,,comel jer kan??(perasannyer) eleh,,,, in my heart,,ALLAH always nbr 1,,,,carta hati ak pling tinggi ALLAH,,and everything what i do,,ALLAH is the first,,,,,,x kira dimana,,,,,amal makruf nahi mungkar,,,,akan dpt ketenangan dgn mengingati ALLAH,,,
walaupon ak agk frust skit,,kot la,,ak msih ad iman,,,,,ak selalu kte dlm hati,,,HAWA,,,DONT WORRY,,ALLAH DAH ATURKAN SEGALANYA UNTUK KAU,,,,SO CHILL LA,,, hehehehe tu ayat pujuk hati ak,,,n ak doakan semoga dia bahagia hingga ke syurga with his zaujah,,,,yg dipilih untuknyer,,,,mesti korg tertnyer2 sape (dia) tuh?? hahahaha no need tu thulah,,,kan ak da ckp hanya ALLAH n sahabat2 baik jer thu,,korg thu skit2 dah la,,,,hahahahha sorry guys,,,,terlalu rahsia ni,,,hehehe k la,,t ak post lg,,doakan ak yer kwn2,,,dpt jodoh yg baik,,,,,n doakan ak dpt sambung blajr jauh2,,,hahahaha,,,

No comments:

Post a Comment