Wednesday, February 8, 2012

syoknyer rehlah

assalamualaikum~~~~HEY2,,,,,ap kbr korg semua.....sihat?? mudah  mudahan,,,diberkati ALLAH,,,,,erm ni ak nk cer pasal ak bru blik dri rehlah with IKRAM MUAR 2 hari lepas di GUNUNG LAMBAK KLUANG,,,,best n syok x terkata,,,
ha ni pintu gerbang kolam renang resort tuh,,,,btw best sgt,,,erm semua peserta ad 80 org,,,,termasuk yg berkeluarga and yg single2 like me!! aww~~~ hahahahahaha erm ad akk dri KMJ 5 org,,,selebihnya geng2 ak,,,JEJAI,KAK NADIAH,TIMA,KAK ADAH and ME,,,,hahahahaha,,,duduk kt sne 2 hri 1 mlm,,,resot pon best giler ad aircond beb,,,adoi hawa jgn jakon,,hehehhee ak x jakon but nk cter kt korg tmpt penginapannyer selesa ma,,,,oleh demikian ni program rehlah,,so x terikat ngan ap2 aktiviti,,just solt berjemaah la,,,n sesi taaruf,,,,,,
                                           ni akk2 yg sporting hbis,,,
                                             ni time sesi taaruf sesama akhawat n perkongsian skit dri umi DINA
after semua ni,,,,duk kt luar amik makann,,,mkn dlm dulang rmai2,,,ad BBQ lg tau,,,,,,,sdap giler,,,,,,
nyum2,,,,ceh2 knon,,,,but korg thu x klau mkn rmai2 dlm dulang cm ni,,best sgt2 first jimat x yah basuh pinggan bgai,ke2 dpt mengeratkan ukhuwah sesama sahabat ke3 dpt pahala ke4 bnyklah keistimewaannya,,,,,lpas mkn duk kt luar ngan ikhwah plak taaruf dgn ikhwah skali,,,setiap keluarga or setiap kumplan knl kn dri msing2,,,,,,best kot,,,,dpt cri calon hehehehehe hawa jge pandangan!!! akk nadiah da bising,,ye2 hawa msih jge,,tp curi2 heheheheh x d la,,,,,,,ap la,,,,,,
pergh,,,,sdap kan ayam bakar ni,,bnyk lebih,,,,jejai pon bwa bekalan msuk blik,,,,lpar t,,,,tgh mlm sambung mkn lg hahahahaha,,hawa sape x knl,,,,,syok!!!!!
hehehehe ni curi2 snap,,tgk la ikhwah mkn,,,muke semua kelapran,,,msing2 poyo,,,,,yg bgusnyer die org x cover macho hahahahahha the best la,,,,lpas mkn semua hbis sesi taaruf nyanyi lgu IKRAM dan lgu PALESTIN,,,,,
                                             ni yg ikhwah,,,,,,poyo semua,,,
                                              ni yg akhawat semua cun2 hehehehehehe
erm esoknyer jungle trekking,,,aaawww2,,,hawa da kurus la hehehehehe trun 5 gram je hahahahahaha pg sarap roti sardin,,,,,pastu bru g trekking,,,,,best kot,,pnat skit tuh biasalah,,
                                              ni sarapan pg,,,,,,sdap2 hehehehe ak semua sdap,,,,,


                                             ni versi akhawat,,,,,
erm bnyk lgi pic ak nk tunjuk but mls mau uplod,,,,t ad mse ak sambung,,,ak nk g kenduri ni umah mak ude,,,hehehehehhehehe btw rehlah best sebb kita pergi kerana ALLAH dgn tujuan yg btul,,,bkn hanya untuk suka2 jer,,k,,,,bye2,,,,

No comments:

Post a Comment