Monday, February 20, 2012

mengidam~~~~

assalamualaikum,,,,,whoot2,,,,ap kbr korg??ap kbr iman korg??? sihat??klau x sihat cpt2lah bwa berubt yer,,klau x prah la nanti,,,,,erm arini mood ak ngah agak rjin skit,,,,on9 sambil study skit MAP untuk ke PWTC sne,,,,hahahaha nk g pesta bku,,,,klau dlu tgu rombongan sek,,,skang dah boleh g sndri,,,,so dri skang HAWA,,,kne kumpul duit bnyk2,,,nk bli novel n bku INCHE HILAL ASYRAF dan INCHE HLOVATE bnyk2,,,,,ceewah,,,nk jmpe penulis yg osem giler,,hope sgt2,,,,tp ALLAH dah tentukan ak g ke sne ke x,,so wait n usaha,,,+ redha if x dpt g,,,,erm semlm ak bru blik umah MAK CIK JIHAN yg osem,,,ak jge ank dia,,,hahahaha ala2 baby sitter,,,gitu,,,best kot,,,,jge INCHE ALIA,INCE OMAR,INCHE HAMZAH,INCHE ADIBAH,,INCHE AISHAH,,n pling comel n nkal INCHE IBRAHIM hahahaha,,,btw best kot lyan die org,,,semua dgr ckp,,,korg thu,,ak rse osem sgt ad adik,,,best,,meriahnyer rumah,,rse ala2 mcm ibu org pon ad,,ak masakkan,,blanja aiskrim,,,kegembiraan terserlah,,osem giler wei,,x dpt nk gmbrkan dgn kata2,,yelah beb ak kan x d adik,,so excited semcm,,hahahahahaha wt ais blend sndri,,,perisa mocha + milo,,,sodap kot,,3 kali round ak wt,,,,comel jer,,,,,,msing2,,"akak hawa nak banyak2 tau" hahahahha so sweet mereka2 itu,,,,ptg2 wt kan die org cekodok ikan bilis,,,x sampai 5 mnt,,hbis dah,,dieorg kte sdap,,,hahahahaha (ceewah) blanja aiskrim,,event x bnyak,,,tp happy giler wt mereka gembira,,osem beb,,,syg lah mereka ketat2 meh,,,,,erm sedih jer biler nk blik umah,,,,sebb rumah mak cik jihan best2 giler,,osem sgt,,semua teratur,,,,ngan bdak2 yg osem,,memang rse x nak blik,,tp ap kan daya kje dah hbis,,,bdak2 tu pon da start sek so ak kne lah blik,,klau die org x sek,,boleh lah ak stay lme skit,,,,hahahahha ha siang td,,ak tido jer,,x thu nk wt ap,,,tido besarkan bdn lembbkan otak hahahahahaha,,,,tp x selalu mcm tulah,,,ak mengidam nak mkan ni,,,
ha nmpk ni??ak mengidam nak mkn bnd osem giler ni,,,,aisshhh,,,bkk lah cawangan kat sni,,,,konpem2 duit ak cpt je hangus bli bnd alah ni,,,nk2,,,ak lom pernh mkn lg bnd ni,,yg ak slalu mkn baskin robbin jer(time ad duit lebih) tu jer,,,tp i know,,bnd ni lg sdap n osem klau mkn,,,,balik2 time tgh pnas,,,fuhh show giler wei,,,,x dpt nk gmbrkan dgn kata2,,,klau ak ad husband skrang,,mesti ak da goda die minx blikan bnd ni,,,OMG hahahaha ak ni klau bab2 mkn2 nbr 1 beb,,,bg ak mkn itu 1 kepuasan,,klau ak stress ak mkn selain ak beribdah,,,tp xleh berlebihan lah,,,n ak thu ni hanya nafsu semta2,,,,but tu lah lumrah manusia,,,,,
osemnyer aiskrim nih,,,,mak nak ais krim,,,nak,,,,,(ngade) hahahahhaaha so buat bakal MR HUSBAND hawa,,,siap sedia tau,,hawa suka mkn bnd2 mcm ni,,,,hehehehehe (x msl) btol lah,,,,esok ak nk jgak suh ayah blikan aiskrim,,,yg 10sen pon x per,,,,,jnji aiskrim,,,,ngah kempunan ni,,,,,hahahahaha coming soon klau ak mengidam time pregnant,,,mesti pning MR HUSBAND ak nk cri klau nk mkn plik2,,,sabarlah awak,,,,dpt pahala tau,,,hehehehehe(ceewahh). bosan2 ak kt umah,,,bnyk novel lom hbis bce,,,ngah usaha nk hbiskan,,,t kan hantaran,,,ak nak 1 dulang pnuh ngan novel2 islamic tau,,,terutama novel HILAL ASYRAF n novel HLOVATE,,,bru syok,,,so bakal MR HUSBAND siap2kan tau,,,hawa pencinta nvel islamic,,,,,jgn mrah,,,,hehehhe mlm ni mak ak suh msak sotong msak sambal,,,but ak teringin nk mkn sotong msk blackpepper,,so ak msk sotong msk black pepper yg agak osem skit,,,,ak ske msk,,tp ak slalu mls,,hehehehe biaselah hawa,,,tp x d lah mls sgt,,klau mak suruh ak msk jer,,,erm k la nk sambung bce nvel,,t klau ad cer osem ak post ag,,bye2,,

No comments:

Post a Comment