Wednesday, February 22, 2012

dulu lain sekarang pon lain

assalamualaikum,,,hye korg,,,,ap kbr?? sihat?? iman sihat x?? kalau sihat semuanya ALHAMDULILAH bersyukur kepada ALLAH yg esa,,erm ak skang ngah menanti saat2 untuk test JPJ kereta whoa~~~!!! hahahahahaha tak sabr rasenyer,,,nk dpt lesen,,,,hanya berbekalkan sabar dan banyakkan usaha,,and BERDOA kpd ALLAH my lovely,,,,hope korg sudi doakan ak yer,,supaya lulus nanti,,,,hehehehhehe korg pon snang2 dpt pahala free~~~tp bersyarat mesti IKHLAS keranaNya~~~korg nk thu x??(dah bce en3 ni mestla nak thu) hehehehe ak skang tgh usaha untuk menyatukan 2 hati ni,,,hehehehhe tp ntah,,mak n ayah ak da setju,,,tgu empunya bdan la,,,,nanti klaulah jd dgn izinNya,,ak share2 kt korg eh,,,hehehehehe t ak bg thu dgn lebih lanjut di en3 yg lain,,,,ok korg bce tjuk en3 ni kan,,,maksudnyer dulu lain tuh,,,erm dulu zaman ak jaihiliah,,lain cara hidup ak,,skang zaman dah kembali normal ke jalan yg benar,,,cara hidup pon lain,,,,klau dlu sebok jer nk topup nk sms jejaka2 idaman,,or call,,but right now,, fon x topup pon ak x heran kih3,,(ceit bajet!!) hahahha ak akan topup for tujuan tertentu,,,n korg thu x,,,ak da lme x topup rm10 trus,,,rm5 jer,,bkn x mampu,,tp ak rse x perlulah,,,t klau kredit ak bnyk ke lain jd nyer kang nanti,,ssh,,,hti kne jge whoa~~~!!!tersimpan rapi untuk Nya,,dan untuk si DIA yg bergelar MR HUSBAND!!~~~,,,bnyk la kot kisah zaman jahiliah ak,,bkn nk bkk aib but ak skdar ingin berkongsi,,,skit jer korg thu,,,yg bnyk2 lg ak da simpan rapi kt dlm kotak hati ak sebgai pengajaran dan pedoman hidup ak,,,,klau dlu kan,,,ak slalu ckp ngan kwn2 ak,,"kalau nak minang HAWA mesti kene ada BMW 7 SERIES" huhuhu giler x giler,,,,
hahahahaha,,,ak nk kete ni sebijik bru boleh minang ak,,,x d kete ni jgn mimpilah,,,hahahaha kelakar je kan?? mengalahkan anak DATO' je,,tp tu kan dulu zaman otak ngah x betul,,,,sekarang pulak zaman otak dah betul,,fius2 yg tertgl semua da servis balik mcm ni kata2 ak kt kwn2 and kt my parents,," erm HAWA nak lelaki soleh lah,,yg penting agama, klau x jgn minang HAWA,,harta nbr 2,," hahahaha itu ayat ak yg sekrang,,sbb fius otak ak da btul,,dah x jahiliah lg,,thanks to ALLAH couse DIA berikan ak hidayah,,,,so skang ak dah nmpak,,,yg mne KEBENARANdan yg mne KEBATILAN,,,,love u ALLAH so much,,,,!!!ketat2!!!
hahahahahaa comel x??? ak nak MR HUSBAND yg soleh mcm ni,,hope,,so skang HAWA, kne jd MRS SOLEHAH dlu,,bru dpt MR SOLEH,,yeah!!~~~ excited,,,ha!!~~~ ak da siap ckp ngan my parents nk kahwin umur 21 kot,,,tp klau skang pon x pe,,ak ok hahahahha,,da2 HAWA ckop2,,,imaginasi tgi,,,hahaha biasalah,,klau x mcm mne nk jd MOTIVATER!!~,,,,k lah pnt taip,,t ak post ag k,,,,

No comments:

Post a Comment