Wednesday, January 18, 2012

nak KAHWIN awal boleh tak???

assalamualaikum~~~
whoot2~~~korg,,,,,cuba tgk tajuk atas,,,,,pastu tgk pic ni,,,,, ha ni la ak nak share ngan korg semua,,psl kahwin,,,,hahahaha ak suke giler topik ni,,,,gatal ke ak???ish x pon,,,biaselah tu,,sape x nak kwin oi,,,,semua org nak insyaallah,,,,hahahahaha korg thu x??? sejak akhir2 ni,,,ak slalu terfkir psl kwin,,,,klau berangan pon psl kwin,,,aish,,bhaye kot,,,amik mood post entry ni sambil dgr lgu INSAN BERNAMA KEKASIH,,,huhuhuhu ak x thu knp ak ske giler lgu ni,,,,x thu knp,, klau x dgr 1 hri x sah kot,,,klau x dgr lgu ni rse rindu giler,,hahahaha poyo kot~~ok2 lah ak sambung blik cter ak td,,,erm klau ak kate ak nak kwin awal boleh x???klau ak kte ak dah bersedia nak kwin boleh x??? gtal ke klau ak ckp cm tu kt parents ak???erm x la kot,,sebb parents skang da open minded,,,,,,hahahaha,,,tp kan ak x d calon lah,,,nak kwin tp x d calon,,,,hahahaha erm ak suruh je mak ayah ak cri kan lg bgus,,,,lepastu x yah bercinta,,kwin trus,,cinta after kwin lg best,,,cinta yg suci,,dpt pahala dan rezeki yg melimpah ruah hahahaha,,bestnyer,,,korg thu x ak nk kwin tu sebb ak nk gntikan couple tu kwin,,klau pemikiran korg mcm ak,,insyaallah korg pham ap yg ak maksudkan hahahaha,,,sweet sgt2,,,ap slahnyer nak kwin awal,,,,,bru kjap td kwn ak mira suh ak tgk fb asyraf muslim,,,,,ya allah sweet giler kot,,,,pastu ak ckp lah psl kwin ngan mira,,,die kte hawa kita kan muda lg,,x yah la kwin dlu,,,ak tkot ko nyesal t,,,ooppsss klau dah jdoh,,,n laki tu alim x nyesal kot ak,,,,,bg ak x d nyer nk nyesal klau perkahwinn tu sah dan diredhai parents,,klau parents da redha,,allah pon redha sama,,,ok la tuh,,nak ap lg,,,,tp maksudnyer cri la bkal husband yg btul2 boleh sara kita,,tu lah thats why ak suruh mak ayh ak cri kan untuk ak,,,lg terbaik,,,ak rse,,,,ak asyik pkir psl tu sbb umur ak da dewasa la,,,,tu yg pemikiran ak mcm tuh,,,hahahaha x pe la,,,,,ok la kot,,,hey korg ak bg thu serius ni,,,ak memang tgh cri calon kot,,,,hahahaha bkn nak jual dri la,,,,,tp nk bg thu,,,sape yg nk msuk minang ak,,,,sila lah tnyer ak kt fb dlu eh,,klau stakt main2 cintan cinton sorry lah,,ak x lyan,,tp klau btul2,,nak kt ak,,,,erm insyaallah,,,,hahahaha,,,,asl korg x cye???btul la,,,,mcm ni,, klau lah rezki ak dpt sambung bljr kt SABAH yg ak idam idamkan,,,,ak hrap n bertekad,,,,,,ak kwin dlu bru g bljar kt sne,,ak bkn ap,,ak tkot x dpt jge hati ak,,,x nak la ak couple2,, or what ever,,,kat sne jauh kot,,,,parents x d,,,,,ak x nak terikt dgn laki2 kt sne,,,so ak amik keputusan untuk nikah seblom ke sana,,,,itu cter klau ak dpt blajr kt SABAH lah,,tp klau x dpt,,,,bljr kt sni jer,,erm x lah,,,tgu umo da stabil bru ak kwin hahahaha,,tp klau da sampai seru ak ok jer,,,siang td ak da ckp ngan mak ak,,yg ak rse ak mcm da ske kt calon ni,,,x leh bg thu kt sni,,mak ak kte,,ok jer klau laki tu iman die ok,,n berpelajran,,,wah mak da bg lampu hijau,,,,hahahahaha thanks mak~~~!!!! ak trus tersengih2 sorg2,,,,,ajeler tau,,,,hahahaha klau jodoh ak with calon tuh,,alhamdulilah,,,,,,,ak ckp ngan mak,,klau da sampai hawa kwin jer,,muda or tua bkn ukuran,,mak ak kte ok,,,mak x kisah,,,,hah!!! ap lg,,,,hahahahahaha suke giler,,,,adoi result spm x kuar lg la hawa oi,,,,erm yela,,,,tp klau ad diantara korg yg bce ni msuk minang hawa,,,tnye hawa dlu k,,,bg komen ke,,hahahahaha giler kan3???x d la,,,,,klau btul nk wt cm ner,,,,,,,hehehehhe,,,,,,x d masalah kot nak kwin awal,,,,,umo saya da 18 thun la,,,,,da boleh da,,,,,berkat,,,,,hahahahahaha ak nak keluarga n husband mcm ni,,,
buat mse skang ni,,x calon lg kan n ak pon msih single biarlah mcm ni yg kt bwah ni dlu
hahahaha,,,,sweet x??? gambo ni menunjukkan yg hawa x thu lg sapa bakal husband hawa,,,,hahaha n ak hope sgt2 dpt keluarga mcm yg kt ats tuh,,,,,,,,comel kan3~~!!!!! klau antara yg bce ni bakal husband hawa,,,, semoga allah redha,,,insyaallah,,,,,hawa berusaha untuk jd isteri yg solehah~~~ pergh giler beb hawa ni,,hahahaha x pon,,,,ak serius ni hehehehehe,,,ceewah,,klau yg bce ni bukan bkal husband hawa pon,,semoga jd suami yg soleh or jd isteri yg solehah,,,semoga diberkati oleh allah~~~ insyaallah,,,,,,,,ok la sampai disni je sharing hawa kt korg,,,,,,,t klau ad cer lain ak post lg k,,,,bye3~~~~!!!!

No comments:

Post a Comment