Thursday, January 12, 2012

cerita lepas spm

asslamualaikum,,,hye2 kwn2 semua,,,korg sihat???erm mestilah sihat kan3????hhahahaha btw sory sgt2 ak da lme x update blog ku yg agk berabuk,,klau nmpak lah,,but ak pon x nmpk mne habuknyer hahahahahaha,,,,,ok,,,,erm nk cter ap ek???ok la ak start cter amik lsen dulu,,,untuk information korg ak otw amik lsen,,erm minggu dpan bru nk start g amali,,,erm ak amik lsen kete jer,,,yeah~~~~ coz my mummy x bg la amik lsen mto,,,,,,mcm ni mak ckp,,"hawa x yah amik lsen mto,,mak tkot la t hawa bwa mto kt jlan ray" ERM JAWAPAN AK,,,"erm x pe lah mak hawa x kisah pon asalkan dpt bwa kete saga mak tuh"hahahahaha tu lah ak,,,,mest nk something,,hahahaha so kesimpulan yg dpt dibuat dri cter ak,,,,,mak ak bg amik lsen kete je lah,,btw i dont care pon x d lsen mto,,,bknnyer ak ni jnis rempit pon or jnis whatever la,,hhahahahaha,,erm so skang ni ak ngah blajar amik lsen kete lah,,hahahaha erm korg nk thu test komputer ak 2 kali kot,,,,yg first ak g ari selasa lepas with fiza,,,erm ak dpt 40 jer,,,da la rmai giler org n lme tgu,,,,dpt 40 jer??time tu rse nk nangis jer,,,,,,first x thu nk jwb ap kt mak,,ke2 segan kot,,kwn2 lain lulus,,ke3,,,,rugi kne byr nk amik lg,,,,,,erm time tu blik ak da sdih giler,,tp hti kecil ak berkata ad hikmah disebalik kejadian n allah nk suruh ak usaha skit jer lg untuk berjye event test komputer jer,,,erm tanpa berlengah masa ak trus kol office agent lsen tuh bg thu nk amik esok nye ari rbu,,,so mlm tuh ak trus bce bku,,setiap patah perkataan dlm buku hbis semua ak bce n cuba study mcm nk spm dlu,,wink2~~~~ erm ak x on9 kot mlm tuh,,hahaha geng2 ak semua cm plik jer,,,,,,tp ak da tekad esok ak kne lulus,,,,,,dlm solt ak sentiase berdoa agar allah beri kan ak kejayaan dunia dan akhirat,,,,,n esok nye telah sampai,,,,erm pg tuh mse tgu org tu dtg jempot memang ak x leh nk bce bku,,,mse tgu kt dlm tmpt ujian pon ak just selak2 jer,,,biler nme ak di panggil msuk untuk test,,,da mula da tgn ak start gigil n berpeluh,,,n muka ak still relax jer,,,,,,,,ak berdoa jer n tawakal ak da usaha,,,,,,mse tgk keputusan ak da tkot,,bkn ap da 2 kali semak,,,,tp tulah allah maha adil,,,,,,ak lulus n dpt 45 jer,,btw ak bersyukur sgt2,,,,,,dah trun bwah trus kol mak,,n bg thu,,,,,hahahahha muka epy giler,,thanks allah,,,mak,,,n ayah,,angah yg support me,,hahahahahahaha,,,,

No comments:

Post a Comment