Sunday, December 11, 2011

x disangka

salam oi2,,,eh ap la hawa ni oi2 plak,,,x elok la,,,,erm korg nk thu x,,,,,siang td mse ak on9 kan2,,,,tibe ad notify kt fb,,,tp yg ni bkn biase2 tau,,,dri penulis novel,,,x cye sni ak tunjukkan kt korg

terasing the best,,,,,
sinergi lg la,,,,,,
· · Friday at 2:28pm ·
ha cye x???erm sory la ak x reti la nk kuar fb ke sni,,,,hahahahahaha poyo kan3???lantak la korg nk gelak,,ni blog ak,,,ok2,,,,,erm excited giler kot ak,,,,penulis ni wei,,,sape yg x knl ag,,,,ni la ak knl kan kt korg,,,,,,
 
kalau korg nk thu,,, ni la die JEJAKA SI HILAL ASYRAF!!~~~~~ novel die semua best2,,,boleh dikatakan ak mint la ngan semua hasil penulisannya,,,,,,,,,,semua best2,,bnyk ilmu,,,,,,,,,die ni kira hebat la,,dlm usia muda boleh menulis,,,,,,,,

 

korg,,,,novel ni best sgt2,,,,,,,,,cter psl persahabtn,,,,,n ad adegan sweet sgt2,,,,,,kalau nk thu lbih2,,,g la bli sndri,,hahahahahahahaha,,,,,,erm arini ak x d wt paper pon.......kt umah on9,,youtube,,tu je la rutin ak,,,,,,k la bye2...

1 comment: