Monday, December 26, 2011

perjumpaan kali terakhir

asalamualaikum,,,hye2 korg,,,,,,,sory la agk lama ak x update blog,,,,bkn ap,,x d mood la,,,,,erm x rjin,,,,ni ak nk cter ni,,minggu lepas ak ngah semua bdak form 5 asrama g rombongan kt MELAKA jer,,,,erm walaupon dkat jer,,,tp best sgt2,,,,,,,,mse yg ad ak manfaatkan sepenuhnyer,,,,,,bg ak tu la masa berharga yg ad,,,sebb biler lg nk berjumpa dgn semua lpas ni??msing2 da hbis sek dan sebok dgn hal-hal msing,,,erm pergi mne ek...tmpt lebah,,,,ha pling best g ZOO melaka whoe,,,hihihihi pastu g planetarium,,,suka sgt tgk wayang 3d~~~wink2 10 markah!!!hahahahahaha pastu g hi tea kt hotel,,,,,
ni la makann nyer yg ak mkn,,,semua sdap2,,da x terabis,,,btw best sgt2,,,,,erm lpasni da x d lg gurauan senda dri die owg yg sgt sengal,,,hahahahahaha,,,,,,,
syg korg sgt2!!!!! AK SENTIASE INGT KORG,,BALIK2 MY LOVELY FRIEND,,,MIRA,ZATY,MAI,TEHA,TEAH,AND SEMUA la~~~~~~~hahahahahahahahaha erm ak da daftar lsen da,,,,,31 ni bru nk g ceramah,,cm excited pon ad hihihihi,,,,,,,,,k la t ak cer lg,,,,,,bye2!!!

Sunday, December 11, 2011

x disangka

salam oi2,,,eh ap la hawa ni oi2 plak,,,x elok la,,,,erm korg nk thu x,,,,,siang td mse ak on9 kan2,,,,tibe ad notify kt fb,,,tp yg ni bkn biase2 tau,,,dri penulis novel,,,x cye sni ak tunjukkan kt korg

terasing the best,,,,,
sinergi lg la,,,,,,
· · Friday at 2:28pm ·
ha cye x???erm sory la ak x reti la nk kuar fb ke sni,,,,hahahahahaha poyo kan3???lantak la korg nk gelak,,ni blog ak,,,ok2,,,,,erm excited giler kot ak,,,,penulis ni wei,,,sape yg x knl ag,,,,ni la ak knl kan kt korg,,,,,,
 
kalau korg nk thu,,, ni la die JEJAKA SI HILAL ASYRAF!!~~~~~ novel die semua best2,,,boleh dikatakan ak mint la ngan semua hasil penulisannya,,,,,,,,,,semua best2,,bnyk ilmu,,,,,,,,,die ni kira hebat la,,dlm usia muda boleh menulis,,,,,,,,

 

korg,,,,novel ni best sgt2,,,,,,,,,cter psl persahabtn,,,,,n ad adegan sweet sgt2,,,,,,kalau nk thu lbih2,,,g la bli sndri,,hahahahahahahaha,,,,,,erm arini ak x d wt paper pon.......kt umah on9,,youtube,,tu je la rutin ak,,,,,,k la bye2...

Thursday, December 8, 2011

dinner time,,,,

hey,,,,,,ni ak nk bercerita ni,,,,psl,,,,,,,jamuan dorm,,,episod lpas korg bce psl jamuan dorm,,,ni psl jamuan asrama plak,,,,,,wei kali ni jamuan asrama wt kt luar wei,,,julung2 kalinyer,,,,wt kt muar,,at MARINA BAY,,,hehehehehehehehe,,,
best wei,,,,,,,ak happy sgt2 time ni,,,bkn sbb mkn sodap but sbbb ak epy la,,,,hahahahahahahaha nk thu x kita owg kne pkai bju BATIK oouuhhhh sungguh membanggakan,,,,,,,hahahahahahaha yela time tu la nk tunjukkan bju BATIK  asrama kt semua org luar yg x thu about my ostel,,,,,i love this moment,,,and i always miss this moment,,,
sorry la gambo gego,,,sbb yg tukang tangkp pic ni x bertauliah hahahahahahahahha
with cikgu paling hensem malam tu,,,,,wink2~~~~
pergh wa ckp lu,,,kek ni sodap giler2 wei,,,,mane x nye,,made in SECRET RECIPI hohohohohohoho btw mlm tu memang TERBAEEEEKKK!!!!!