Monday, November 7, 2011

muhasabah

assalamualaikum hye2 kwn2,,,,,,,arini ari last ak post blog,,,sbb minggu dpn ak da exam spm da,,,spm mari suda!!!!whoa,,,,,,!!!hawa boleh!!!hahahahahaha tersyok plak,,,,,,erm pas hbis spm t bru ak kembali berblogging yer kwn2,,,,,,,,lme la skit kne tgu,,,,,,,,,erm mlm last ni ak nk cer skit,,,,,,siang td ak and my mom with my angah g GIANT (siap nk huruf besar) biarla,,,,mse ngah tgu wafer siap kan3,,,,,,ak nmpk sepasng suami isteri ni,,,,comel,,,,,,bkn sbb paras rupa,,,,ok??but cara die rg,,,,SO SWEET!!!! ak like sgt2!!!!!da la isteri die pegang baby kira2 dlm 3 bln la,,,,husband die pegang handbag wife die,,,,,ya allah sweet sgt,,,,,,,erm situasi tu wt ak terfkir sejenak,,(ceewah!!!)erm biler la ak nak meraSE SITUASI MCM TU EK2???? bknnye ak da x sabr nk kwin pon,,,tp yela setiap org nk kan kebahagiaan kan3????bhongla korg x nk bhagia dlm idop korg,,,,,,,,tp memg reality la memg comel sgt,,,,,, ak nk hubungan ak diredhai allah,,,,,,,,maksudnyer bkn redha ak couple,,,,,,ak x couple pon,,,,tp redha biler ak da bersuami nanti,,,(ceewah) sebb angah ak kte,,,,,kalau hubungn tu x direstui allah,,,,,,lama2 ai akan berantakan jugak,,,sebb bnd da berlaku dpan mte ak sndri,,,sape ak x leh bg thu la,,,,,,,,,ak x nk hubungan yg jnis mcm ni,,,,
erm bnd ni wt terfkir,,,,knp la laki ske sgt nk merosakkan pempuan????tp x semua la ,,,,,,,,jgn la korg terase k???erm die org mst nk yg alim,,,lom kne sentuh biler nk wt isteri,,,but,,dlm mse yg sme ske couple2 and pegang ppempuan,,rosakkan pempuan,,,,,kalau btul la sygkn pempuan tuh,,,,ptotnye bimbing die,,,bkn mcm tuh crenye,,,,ish ak memg sensitif btul la bnd2 mcm ni,,,ak x ske,,,,,,whoa sjak biler la ak ni serius,,,hahahahahahaha ok2 gelak skit,,,,mst berkerut kning korg kn bce post ak ni???hahahahahahaha ok,,thaNKS ya,,,,,,,korg renungkn la balik yer,,,,,,,ak nk hubungn ak direstui allah and also my family,,,,,,,,,like this,,,
ha korg,,,kan indah kalau mcm ni....perkahwinan kita best je kan3????allah restu,,,family lg la,,,,,,insyaallah kekal,,,,,,,,,adoi ak ni mcm da pengalmn da,,,hahahahahahaha ak ni kalau bab2 berangan,,,,memg mcm ni jauh no,,hahahahahahahaha tp best kan,,,kalau pempuan mungkin thui ap yg ak maksudkan,,sbb hti kita same2 lembut,,,kalau laki tu ak x thu la,,,,,,sbb ak pempuan not guys!!!hahahahahaha poyos,,,,,,,,,SO SWEET kan kalau kita mcm ni?????so korg pkir2kan la,,,,kalau nk cri pasangan diluar sne,,,,,jgn la cri pasangn for fun semte2 jer,,,,t x d kemanisan dlm rumah tangga tau3!!!! kita kne cri pasangan untuk selamnye,,,,yg boleh bimbing kita ke jln yg bnar,,,dan bkn yg boleh mengahncurkan hidup kita,,,,,,,,,,wah hawa tazkirah arini,,,,,hahahahahahaha,,,,ak pon khilaf jgk,,,kita same2 tarbiah dri kita tau!!!!
ha!!!kan sweet ad family bahagie mcm ni???btul x?? ak teringin sgt nk family mcm ni,,,,,,islamic..sweet,,,,,,so kwn2 sme2 la kita cri kebenrn itu dan dlm mse yg sme,,,,,,tarbiahkan dri kita ke jln yg bnar tau3!!!! thanks sbb sudi bce celoteh ak ni,,,,,,,,bye2,,assalamualaikum!!!

No comments:

Post a Comment