Friday, October 28, 2011

nak makan super ring!!!

assalamualaikum,,,ooiitt2,,,,,,hmm ptg2 cm ni sdap tido ek,,,hujan2,,,erm syok beb!!!!muahahaha!!! tp ap kan daya,,,ak x ngantok,,,,,,bosan,,ak x reti stdy siang,,,,,,tu yg relax jer,,,mlm bru ak rushing go to stdy yeah!!!!!erm ahad ni da blik ostel,,,x sabar!!!!miss giler kt geng2 ak whoa!!!dak2 kelas ngan giler2,,,,,muahahahha love u all!!!!sape yg bce post ni pon ak syg!!!! erm ak nk cer ni,,,,,,ak da lme da mkn 1 bnd ni.,,,,,sdap beb,,kegilaan gua zaman kanak2 dlu,,,,,,,,,,,best........siap ad lgu tau keropok ni,,,,,pergh kalau dpt bestnyer,,,,,,,,,,,
sangat sedap!!!! sedap sedap sedap!!!! nak ni nak ni!!!! mls nyer nk kuar g kdai bli bnd ni......but i want someone special give me the keropoks,,,yeah!!!gilos kan3???sape la nk bg ak bnd ni....kne la bli sndri!!!! da lme sgt ak mengidam bnd ni....omg!!!! i x pregnant ok???hahahahaha giler,,,,,,,,,,masih waras!!! erm nak ni mummy!!!!! hubby!!!! baby!!!!! hahahahahaha,,,ak da start merepek meraban,,,,,,,,, tp btul termimpi2 ak nk mkn bnd ni...ad sape2 leh tlg blikan???? hhmmmm semua x nk blikan!!!!hahahahahaha giler la plak ak ni.....k bye2,,,

Tuesday, October 25, 2011

transformasi

assalamualaikum,,,,,,,,hye2,,,,ak bru pas msk sambal telur,,sedap beb,,,hahahahahahaha masuk lif tkan sndri plak ak ni,,,,hehehehehehehe tetttt,,,,,,erm arini ak lom sentuh bku pon exam da x lme lg,,,ya allah berikanlah kekuatan supaya ak rjin ya allah...erm ak kne la usaha,,,,, ,,exam nk dkat da,,,,hihihihihi ok2,,,,,tu kes lain.....ni nak cer ni,,,,,,,,,sekrang persan x ad artis yg da sdar diri,,,,,,,dah pkai tudung....alhamdulilah,,,,pintu hati mereka terbuka akhirnyer,,,,,,,,,,,,,,cntik lagi tuh,,,,,,,korg kne thu,,x rugi jge aurat kita,,,tu semua 1 kewajipan kita semua beb,,,,,,,,,,,,,memg da tertulis dlm alquran,,,,tutup aurat tu di tuntut dlm agama islam beb,,,so yg mne msh samar2 lgi tu rnung2kan lah,,,,,pkir la wei mati biler2 mse je,,,,,,,,,,
see,,,cntik kan die skrang????ak ckp r jamin la memg cun sape yg tutup aurat,,,bkn sekdr tu sje,,,kne la jge semua nyer,,,,,,akhlak and sebgainyer,,,,,,kita kan wanita islam,,,,,,,
cantik kan die org???x rugi pon tutup aurat,,dpt phala ad lah,,,kita memg kne la kejr dunia,,tetapi akhirat???fikirkan la kwn2,,,,,,,,,,,,,ceh formal plak ak,,,,
masyaallah....semua ciptaan allah tu indah2 belaka,,,,,ad hikmah knp allah menyuruh kita menutup aurat,,,,,,,lakukan suruhannye,,tinggalkan laranganyer nescaya anda akan dpt kemanisan iman,,,,insyaallah,,,,,,,,k la korg,,,,ni je cer yg ak nk share ngan korg,,,,,,,,,,bye semua,,,,wassalam,,,,,